søndag den 16. december 2012

16. December.

I dag sker der lige noget nyt, da Margit er syg og ligger med en god gang omgangssyge så skriver jeg, Ditte  (den yngste datter) i stedet. I dag kommer der en opskrift vi har fået fra min svigermor Karin. Det er nøddesnitter dyppede i chokolade. Jeg anbefalder dem til en speciel lejlighed da de er ufattelig gode!

Nøddesnitter:
Det der skal bruges til selve dejen:
- 300g hvedemel
- 150g margarine
- 50g hasselnøddeflager
- 1 æg
- 100g sukker
- 1 tsk vanillesukker.

Derefter:
- Alt æltes godt sammen og sættes på køl i 1 time. Derefter rulles dejen ud så den passer til bagepladen.

Det der skal bruges til fyldet:
- 5 spsk. Honning
- 100g smør
- 125g sukker
- 175g hasselnøddeflager

Derefter:
- Alt smeltes sammen i en gryde og derefter afkøles det i 5-10 minutter. Så hældes det over bagepladen med dej.
- Det bages ved  180 grader i 20-25 minutter til den er gylden brun-
- Bagefter afkøles det og skæres i trekanter.
- Når det er skåret ud og afkølet dyppets den ene side af nøddesnitten i smeltet chokolade.

CIMG1686

Håber i vil finde dem ligeså gode som jeg. Glædelig jul og en forsat god 16. December.  

- Ditte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar