Dagen i dag, går i slowmotion.
Nyder varmen indendøre med stearinlys tændt. Ind imellem skal man trække stikket ud, og køre i roligt tempo… og i dag er det min tur.
Derfor kommer dagens opskrift også lidt forsinket, men det bliver den bestemt ikke ringere af.
Havregrynssnitter (ca 60 stk)
250 g hvedemel
250 g smør
125 g havregryn
125 g sukker
½ tsk hjortetaktsalt
Appelsinglasur
150 g flormelis
reven skal af en ½ appelsin
1- 1½ spsk appelsinsaft.
Hak mel og smør sammen og findel det til en grynnet masse.
Bland havregryn med sukker og hjortetaktsalt og kom det i .
Ælt dejen sammen og del den i 4 dele, der rulles til stænger i bagepladens længde.
Stængerne lægges på en plade med bagepapir og rulles flade med kagerullen.
Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 200oC i ca 15 minutter.
Lad kagerne blive lunkne på pladen, før de glaseres.
Rør flormelis glad med appelsinsaft og rør appelsinskal i.
Fordel glasuren på kagerne.
Skæres i snitter på skrå og afkøles helt inden de lægges i kagedåsen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar