onsdag den 24. oktober 2012

En af de dage, men livet er nu skønt alligevel.

Vi er igang med at renovere vores stue, og jeg benytter chancen, nu de fleste møbler alligevel er ude af  stuen, til at få det hele gjort rent.

I går stod den så på afvaskning af loftet, hvilket nærmes foregik som en omvendt gulvvask med moppen. Det tog lang tid, men skønt når det er gjort. Dog kan den stilling man står i ikke at anbefales, når man som jeg har en dårlig ryg. Det giver BAGSLAG!

I dag mærkes den blot endnu mere, og det er lidt svært at peppe sig selv op til at komme igang. Jeg synes det hele værker, og et enkelt blik udenfor varsler efterår, hvilket er lig med vejrskift og dermed ofte også flere smerter ØV!

Men efteråret er jo også meget andet end det. Efteråret er den tid, hvor naturen åbner helt op for godteposen. Forrådkammeret er derude, det er bare med at komme ud og samle det ind… æbler, pærer, hyldebær, nødder osv. Samtidig viser naturen også hele sin farvepalet frem, og lader træer og buske stå med gyldne/brune/røde/grønne/brune farver i en efterårssymfoni der ikke kan gengives, men blot skal nydes i fulde drag som den er.

Et blik ud af vores køkkenvindue indeholder alt det, og når der så er en enkelt stribe solskin, som blander sig ind imellem, ja ….. SÅ ER LIVET NU SKØNT ALLIGEVEL!…..

001

Jeg må hellere komme igang… at få lavet lidt er langt bedre end ingenting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar