onsdag den 26. september 2012

Rød traktor og børnebørn.

En af mine skønne kolleger fra tiden på Friskolen, skulle holde fødselsdagsfest for sin mand. I den forbindelse, spurgte hun, om jeg ville lave noget pynt til en lagkage. De skulle nemlig have lagkage til dessert, da hendes mand elsker kage.

Hun ville selv bage  og lave lagkagen, og her skal det lige siges. Det er en kvinde, som kan sit kram. Hvis man først har smagt hendes version af lagkagen fra Svinkløv Badehotel, så kan de godt pakke sammen på hotellet, for hendes står til UG med både kryds og slange ;o)

Vi aftalte en dag, hvor hun ville komme ud, så vi kunne aftale nærmere. Forinden havde hun nævnt nogle mulige emner, og disse var en rød traktor, og så deres to børnebørn. Jeg ville overraske hende, og havde lavet figurerne på forhånd og godt nok for det.Vores den yngste, var ved lægen den dag, og blev indlagt for mistanke om blindtarmsbetændelse. Så Ingen sludder og kaffe den dag, men kun figurerne og en forklaring i al hast.

008010

Har senere hørt, at figurerne vakte lykke. Og mht. den yngste fik hun lavet en kikkertoperation, hvor de fandt ud af, at det var hævede lymfekirtler pga. Virus. Noget der giver samme symptomer. Hun er heldigvis fit for fight igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar