tirsdag den 9. oktober 2012

Efterårs-strikkeri

Mens efteråret viser sig fra sin smukkeste men også kolde side, er det hyggeligt at kunne sidde indendøre med gang i strikketøjet.

Jeg har fundet en side på nettet, som jeg gerne vil slå et slag for. Den er perfekt, hvis man lige står og mangler en opskrift på et stykke strikket eller hæklet håndarbejde. Siden hedder : www.ravelry.com

Man skal godt nok lave login til siden, men det er gratis. Nogle af opskrifterne skal man betale for, men rigtig mange koster ikke noget. Man kan i søgemaskinen afkrydse “free” i listen, og så er det kun de gratis, der kommer frem

Mange af dem er på engelsk, tysk osv. Men her er google-oversæt fin at bruge. Ellers er det jo også godt med lidt hjernegymnastik, når først man har lært hvad de forskellige masker osv. hedder på et andet sprog.

Her på det sidste er det bl.a. blevet til et par strikkede tørklæder, som blev givet væk i gave. Her er ét af dem, strikket i kunstgarn. Opskriften fandt jeg på ravelry – ikke den første opskrift jeg har brugt derfra, og bestemt heller ikke den sidste.

016

Ingen kommentarer:

Send en kommentar