onsdag den 14. marts 2012

Pavlova 8 pers.

002

6 pasturiserede æggehvider

375 g. sukker

1 spsk eddike

  • Pisk æggehviderne helt stive
  • Pisk derefter sukker og eddike i lidt efter lidt, og pisk indtil det er sejt og glat.
  • Fordel marengsen i en cirkel på et stykke bagepapir.
  • Bag den i ovnen ved 125-150 C i ca 1½ time.

Fyld

½ liter fløde

2½ dl. cremefraiche

3 spsk flor melis

1 spsk vaniliesukker

Forskellige frugter efter eget valg… F.eks.: jordbær, kiwi, banan

  • Pisk fløden med flormelis og vaniliesukker
  • rør cremefraichen i og fordel det på den let knuste marengsbund.
  • Skær frugterne ud i mundrette stykker, pres evt. lidt limesafte eller citronsaft ud over og fordel dem ovenpå pavlovaen.

GOD APPETIT!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar