180 g. blødt smør eller margarine
185 g. sukker
3 æg - sammenspiskede
165 g. sigtet hvedemel
1½ tsk. bagepulver
2 tsk vanillesukker
2 tsk revet citronskal - kan også udskiftes med appelsin eller lime.
- Pisk fedtstof og sukker til det er lyst og cremet.
- Tilsæt æg, lidt ad gangen og pisk grundigt.
- Bland mel, bagepulver, vanillesukker og revet citronskal.
- Vend det i dejen.
- Hæld det i en foret eller smurt springform 18-20 cm i diameter, glat overfladen og drys evt. med sukker.
- Bag kagen midt i ovnen ved 160 C i ca 1 time, eller til der ikke hænger noget ved en kødnål/tandstik når den stikkes ned i midten af kagen.
- Hviler ca. 15 min, inden den tages ud af formen.
- Kan smøres op med smørcreme og pyntes med fondant, som på billedet, eller blot drysses med flormelis og pyntes med revne citron- eller appelsinskaller.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar